19:30

Kroppefjälls IF

Referat

Referat: Bengtsfors IF - Kroppefjälls IF

Detta var en match där Bengtfors dominerade bollinnehavet och målchansmässigt. Vi började bra med att spela oss fram i genom spelytorna, framförallt i utgångsytan och spelyta 1, däremot så hade vi svårare i den första halvleken att vara effektiva i spelyta 2 och 3. Vi skapade en del chanser under första halvleken. I paus pratade om att ha attityd i spelyta 2 och 3 och att vi blev mera aktiva i våra löpningar utan boll. Det gav effekt och vi tryckte ner Kroppefjäll från start i andra halvleken, i den 46 minuten gör Ebba 1-0 efter en hörna. 2-0 kommer genom ett fint anfall och ett avlsutande väggspel mellan Saga och Felicia som blir helt fri och sätter säkert bollen i mål. 3-0 gör Alicia (hennes första i Bengtsfors IF) efter ett fint förarbete av Alvia på kanten. 4-0 gör Saga efter en längre boll av Sara, Saga Som blir helt fri och gör sitt första mål i comEbacken i Bengtsfors. I denna match gör vi en stabil insats och vi märker att grundspelet börjar se bättre ut. På måndag så möter vi DM suveränerna IF VIken kl 19.00 på Långevi. Välkomna!