19:00

Bengtsfors IF

Referat

Referat: Eds FF - Bengtsfors IF

Under fredagskvällen så mötte vi Eds FF på bortaplan. Vi början matchen trevande och kommer inte riktigt in i vårt spel, Ed leder med 1-0 i halvtid. Andra halvleken börjar inte bra då Ed gör 2-0 i den 47 minuten. Efter Eds 2-0 mål så tar vi tag i spelet och börjar att hitta mera rätt i presspelet och börjar att skap mera målchanser. I den 53 minuten slår Meja en hörna som Ida nickar in i mål. Vi förstätter att tryckar på och i den 60 minuten sjukter Saga in en frispark i mål. Mycket av spelet är på Eds planhalva under hela andra halvleken, Ed kontarar vid några tillfällen och skapar några bra målchanser. Men vi lyckas inte att göra ett vinst mål. Vi slutar trea i Dm och hamnar på samma poäng som Ed men med sämre målskillnad.