Referat

Referat: Borgstena IF - Hedareds BK

Från OP

Sex gyllene minuter, en målglad Martin och en ännu målgladare Coffe.
Det var de tre nycklarna bakom 8-2-segern borta mot Borgstena på onsdagskvällen.

8-2 är stora siffror - och ännu större blir de vid vetskapen att det i halvtid stod 1-1.
Andra halvan rivstartade. Efter 15 sekunder nickade Martin i ribban, för att sekunden senare nicka sin egen retur in i mål. Martins och Hedareds andra mål i matchen var ett faktum.
Kort därpå startades Coffe Show. Han rullade enkelt in 3-1 och sköt från långt håll vackert in 5-1 två minuter senare ur vänsterläge. Däremellan hade Joni krutat in 4-1 på straff, efter att Tony inte vågat slå den mot sina gamla lagkamrater…
Borgstena reducerade till 5-2 innan Coffe gjorde sitt tredje mål, vilket var matchens snyggaste. Kombinationsspel på högerkanten resulterade i ett inlägg som Mr Måltjuv mötte på volley och dunkade in stenhårt bakom den chanslösa hemmamålvakten.
Det blev även ett fjärde mål för Coffe. En frispark precis utanför straffområdet sköts rakt i mål, och med bara minuter kvar fick även Gurra sälla sig till den stolta skaran i målprotokollet efter en räd på högerkanten med distinkt avslut som följd.
En match kvar innan uppehållet - och den är ruskigt viktig. Seger skulle innebära att vi hakar på den absoluta toppen i serien.

Borgstena IF-Hedareds BK 2-8 (1-1)
0-1 Martin Johansson (41), 1-1 Patrik Wernklev (43), 1-2 Martin Johansson (46), 1-3 Cristoffer Johansson (50), 1-4 Jonathan Larsson (51, straff), 1-5 Cristoffer Johansson (52), 2-5 Patrik Wernklev (61), 2-6 Cristoffer Johansson (72), 2-7 Cristoffer Johansson (80), 2-8 Gustav Larsson (85).