Referat

Referat: Hedareds BK - Sandhults SK

OP skriver

Hedared-Sandhult 2-2 (1-1)

Det var derby, det var toppmöte - och det märktes. Det small i duellerna och publiken bjöds dessutom på två vackra mål.

Sammanfattningsvis hade lagen varsin halvlek. Sandhult inledde bäst, skapade flera chanser framförallt i samband med hörnor, och vi var det bättre laget i andra halvlek.

Trots att Sandhult hade en bra period var det vi som tog ledningen. Micke D fick en drömträff från straffområdeslinjen och fick se bollen borra sig in i nätmaskorna - en bedrift han skulle visa sig upprepa även i nästa match…

Tio minuter senare fick Sandhults anfallare en löpboll - och klippte oväntat nog till direkt på halvvolley. Bollen satt stenhårt vid första stolpen - och dagens andra drömmål var (tyvärr) ett faktum.

I andra halvlek var vi det bättre laget, och därför kom det som en kalldusch när gästerna tog ledningen i samband med en omställning.

Men vi gav oss inte, och när Sebbes precisa lyftning damp ner ett par meter framför mål blev det kalabalik i Sandhults straffområde. Efter lite flipperspel fick Martin tag på bollen och placerade behärskat in kvitteringen.

Samme Martin lobbade sedan - i matchens sista minut - fram en strålande passning till Coffe, som dessvärre avslutade utanför.

1-0 Michael Dürichen (27), 1-1 Adam Hjalmarsson (37), 1-2 Adam Hjalmarsson (74), 2-2 Martin Johansson (78).