Referat

Referat: Bollebygd/ Olsfors - Hedareds BK

Från OP

Det var seriefinal, toppmatch och mycket i potten - och det märktes. Från första spark till sista visade båda lagen enorm vilja, och i närkamperna small det.

Bollebygd förde spelet i första halvlek och visade tyngd när de lyfte in bollar mot vårt straffområde. Helge i målet och backlinjen framför honom stod dock upp bra, och i halvtid stod det 0-0. Faktum var att halvlekens bästa chans var vår, när Micke Dürichen fick fri gata mot Bollebygds målvakt, som dock räddade friläget.

I andra halvlek spelade vi upp oss och tog ledningen. Coffe stänkte in bollen efter ett fint anfall - som faktiskt föregicks av ett ännu vackrare.

Glädjen var naturligtvis enorm men blev tyvärr kortvarig. Bara två minuter efter vårt mål kvitterade Bollebygd, och en stund senare tog de också ledningen.

Bollebygd vann rättvist, men det som grämde oss extra mycket var att båda målen föregicks av situationer där vi tyckte oss vara berättigade till frispark.

Men det är bara att tugga i sig förlusten, gratulera Bollebygd till välförtjänt serieseger (som troligtvis säkras även i teorin nu i helgen) och kämpa vidare för att knipa kvalplatsen.

Bollebygd/Olsfors-Hedared 2-1 (0-0)

0-1 Cristoffer Johansson (58), 1-1 Tim Andersson (60), 2-1 Dilan Kochar (78).