15:00

Tungelsta IF

Referat

Referat: Västerhaninge IF - Tungelsta IF

Det krävdes minst oavgjort för att seriesegern skulle vara i hamn. Första halvlek katastrofalt dålig inställning första 30, bland de sämsta prestationerna i år. Tungelsta tar ledningen med både ett och två mål, förnedringen var total bland annat ett pass av en VIF spelare fram till Tungelstas 0-2- Sakta men säkert tog VIF över. Mohammed chippade in bollen till Mucke som drog in bollen på volley, reducering strax innan pausvila. I paus höjning beordrades och det blev det.

Långa stunder var det spel mot ett mål. Tungelstas målvakt fick brikljera mycket på grund av inte alltför bra avslut. Sandro som för övrigt var bäst på plan kvitterade, återigen passning från Mohammed. Segermålet krigade Mohammed in på reutur efter avslut av Ümit. 3-2 slutresultat och seriesegern var klar.