16:00

Stuvsta IF

Referat

Referat: Västerhaninge IF - Stuvsta IF

Seger i sista matchen vilket också betyder att Västerhaninge tar steget upp från femman.

Västerhaninge hade bestämt sig för att vinna. Spelarna var oerhört taggade och tog tag i matchen direkt. Västerhaninge radade upp chanser i första men bollen ville inte in. Avsluten i första var 9-4 men trots det var ställningen 0-0. Stuvsta kanske även hade den farligaste chansen i i slutet av första då en Stuvsta spelare kom igenom och lobbade både över Tomas och över målet.

Andra halvlek fortsatte som den första Västerhaninge dominerade spelbilden men för den saken skull var inte Stuvsta ofarliga i omställningarna.

I den 73:e kom så ledningsmålet Vedran får in bollen efter pass av Ibbe, ett riktigt skitmål, så underbart. Fem minuter senare ökade Västerhaninge på till 2-0 genom den notoriske målskytten Adam som förvaltade ett inlägg från Cansu. Därefter spelade Västerhaninge på resultatet.

Vi har haft en hel del tur såväl i den här matchen då Stuvsta hade två bollar i virket som i serien som helhet. Det går inte att vinna en hel serie utan en del flyt. Grabbarna gjorde en grymt bra match idag och har så gjort under så gott som hela säsongen.

Kul idag var alla ledare inom föreningen som var nere och hejjade på laget, det värmde verkligen.

Thomas Kalaitzis 1 0 0 4 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng