Newroz FC

Referat

Referat: Västerhaninge IF - Newroz FC

Nu kan vi dra ett streck för premiärsäsongen av division 4 södra. Vi avslutade mot redan klara seriesegrarna Newroz.
Västerhaninge började klart starkast och redan efter 4 minuter låg bollen i Newroz mål dit förpassad av Fredrik Svensson som skallade in bollen stenhårt efter ett inlägg av Nille.
2-0 kom efter 25 en fin övergång där Ertan kommer ner till höger spelar in bollen till Nille som drar ett par gubbar och trycker in bollen stenhårt i mål. Några minuter senare kommer reducering för Newroz till 2-1 vilket också var halvtidsresultat. Newroz hann även bränna en straff i första men dom skulle "få" flera.

Andra halvlek. kvittering i den 55:e minuten och därefter tar Newroz ledningen i den 78:e minuten och matchen var vänd. Resten är mer av akademisk betydelse. Tre ytterligare mål i slutet av matchen mellan minut 86 - 89 gjorde att slutsiffrorna rann iväg. En ganska trevlig match och schysst match där domaren lyckades med konststycket att hitta totalt 8 varningar och 2 straffar.

Pontus Gysell 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng