Järla IF FK

Referat

Referat: Västerhaninge IF - Järla IF FK

Västerhaninge gör ingen speciellt bra match men det kanske viktigaste, alla hela inför premiären och att vi inte förlorade.
Första 25 minuterna total dominans från Västerhaninges sida. 1-0 redan efter fem. Anders hittar Srecko i boxen som tar ned den på brösten för att sen dra in bollen i nättaket på volley. Efter 30 jämnar spelet ut sig. Järla är farliga på sina hörnor och långa inkast. Det är även en hörna som går direkt i mål efter 35 minuter.

Andra halvlek Västerhaninge har då tappat spelet och Järla sluggar på för ett segermål. Tungt spel in i boxen men bollen går inte in. Micke Strandh, målvakt för dagen står för en handfull bra räddningar.

Sammanfattningsvis: Det märktes att det var genrep. Den riktiga tändningen var inte där. Trots allt ok med oavgjort det skall vi vara nöjda med. Matchens delikatess Sreckos mottagning och volley.