29 september 2017
20:00

Referat

Referat: Assyriska United IK - Västerhaninge IF

Vi avslutar säsongen med en seger. Riktigt skönt. En match som inte betydde något för något avlagen blev en målrik tillställning. Vi fick se en hel del snygga mål. Freddan Forsberg gjorde mål på frispark stenhårt i målvaktens vänstra hörn. 0-1. 0-2 i den 38:e ett riktigt mönsteranfall som avslutades med underbar passning från Ertan som friställer Mohammed som iskallt chippar bollen över den utrusande målvakten. Assyriska reducerar strax innan paus till 1-2.

Direkt i andra halvlek Mohammed jobbar fram bollen till Nille, nyss hemkommen från Grekland, som skjuter in 1-3. Då trodde väl de flesta att matchen var över. Istället tar Assyriska nu över matchen och går fram till kvittering. Hörna för Västerhaninge i den 65:e Freddan till Max som nickar in den vid första stolpen. Assyriska kvtterar igen i den 75:e.Västerhaninge gör ett femte mål då Max på pass av Freddan fastställer slutresultatet till 4-5.

Den stora frågan eftetr matchen var. Hur många gånger blev Västerhaninge avblåsta för offside? Det måste ha varit mer än tjugo gånger...
Berömmas bör Tufan som krigade som bara Tufan kan. Karln var helt slut efter allt löpande, riktigt kul att se.