14 oktober 2018
18:00

Referat

Referat: Bollmora IKF - Västerhaninge IF

Matchen började med att Bollmora satte två av sina handicap straffar. Redan efter 9 minuter en indianare till en Bollmoraspelare som trycker in 3-0. I den 28:e 3-1 genom Mohammed på ett skott från distans. 3-2 kom genom Anders på nick efter pass av Elvir.
Paus. Kvitterat genom Freddan i den 53:e minuten. VIF gick för ett segermål istället en kontring som Bollmora fint trycker in till ledning 4-3 i den 85:e minuten. I den 91:a Elvir kom runt på kanten slår in bollen som styrs på en back in i mål. Därefter flera lägen men bollen ville in. Innan dess hade Jocke blivit utvisad. Vi fick även se fanflykt i Västerhaningelaget. En spelare som tar av sig tröjan och lämnar planen !!! Division sju klass på det.
Matchen gick till straffar där Bollmora satte sina fem säkert medan Västerhaninge missade en.
Vi får önska Bollmora lycka till i sitt fortsatta cupäventyr.

Rick Ahrenbrandt 1 0 0 5 2 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng