29 september 2019
14:00

Referat

Referat: FoC Farsta FF - Västerhaninge IF

Det skipades någon form av rättvisa till slut då Emil tryckte in kvitteringen i sista minuten.

Västerhaninge började klart bäst och ledningsmålet kom genom Kevin på pass av Chia. Första 20 stor dominans för Västerhaninge. Därför kom kvitteringen för Farsta ologiskt där Västerhaninge strulade i högerförsvaret och bollen snett inåt bakåt där en Farstaspelare mötte och satte bollen säkert bakom Benny. Farsta tar ledningen efter en hörna hårt skott i närmaste hörnet. 2-1 till Farsta i paus.

Andra halvlek Västerhaninge trycker på för en kvittering men det skulle dröja ända till sista minuten då Emil blir helt ren i straffområdet och iskallt placerar in bollen, passning från Fredrik.

Nu kan vi summera säsongen där vi slutar på en 8:e plats. Helt ok för en nykomling och med tanke på den start vi fick av serien så är det bra. Vi vann fler matcher än vi förlorade och hade hela +10 i målskillnad.
Räknar vi på hösten så ligger vi tvåa i "hösttabellen" endast IFK Eskilstuna som också vann serien ligger före oss.

Rick Ahrenbrandt 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng