14:00

Hanvikens SK

Referat

Referat: Västerhaninge IF - Hanvikens SK

Årets sista match i division 3 södra Svealand slutade med en seger, men det satt onödigt hårt åt.
Västerhaninge började bäst och i den 13:e minuten skulle det bli 1-0 till Västerhaninge. Jonte löper igenom på ett fint instick rundar Edvin Hall i Hanviken kassen men dras ner med straff som följd. Jonte tar den själv och placerar säkert in ledningsmålet. Västerhaninge är det spelförande laget. Hanviken slår mest bollar i djupet. En hörna för Hanviken i den 16:e minuten lite kalabalik och plötsligt ligger 1-1 bollen i Västerhaninge buren, från ingenstans. Fortsatt speldominans av Västerhaninge. I den 21:a en hörna för Västerhannge som Igor får i stolpen. Västerhaninge har övertag och Hanviken känns inte särskilt farliga. I den 43:e ett skott långt utifrån Hanvikens vänsterkant bollen rasslar in bakom Oskar och helt plötsligt är ställning 1-2.

Andra halvlek är den första lik. Västerhaninge som spelar och ett Hanviken som går på omställningar. Hanviken får en jättechans att punktera matchen. Friläge där Oskar kommer ut och gör en fin parad med vänsternäven. I den 57:e skulle kvitteringen komma, Chia får fram bollen till Jonte som gör sitt och lagets andra mål. Västerhaninge trycker på för att göra ett segermål och det skulle komma. I den 81:a minuten Dennis skjuter och bollen studsar fram till Salle som kommer fri och med en enkel tvåfotare lurar han bort keepern och rullar in bollen i det tomma målet. Matchen slutar rättvist med en hemmaseger.

Det här laget viker inte ned sig när det går tungt utan visar återigen fin moral. Hemma på Hanveden har det blivit idel trepoängar. Motståndarena måsta darra när dom kommer ned till veden och får spela på en "riktig" fotbollsplan.

Oskar Mellanmyr 1 0 0 5 2 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng