20:00

Referat

Referat: IFK Aspudden-Tellus - Västerhaninge IF

Det blev seger i sista matchen i Stockholmsserien mot IFK Aspudden/ Tellus.
Det var ett ganska starkt Västerhaninge som kom till Aspudden. Kul när flera spelare är tillbaka från skador. Förutom dessa var vi förstärkta med fem spelare från P-17 laget. Aras och Emil som fick 90 minuter vardera.. Dom stängde ner sina kanter fullständigt kul att se. Isak och Max 45 minuter på fältet riktigt bra insater samt Ämir som jobbade stenhårt i alla situationer. Ämir spelade drygt 60 minuter.

Redan i den 6:e minuten gjorde Västerhaninge 0-1 genom den notoriske målskytten Jonte framspelad av Max. Västerhaninge dominerade matchbilden stort men det skulle dröja till 45:e innan Västerhaninge ökade på ledningen. Freddan fälld i straffområdet. Mohammed iskall från straffpunkten och ställningen var därmed 0-2 i paus.

Andra halvlek: Fortasatt dominans från Västerhaninge. Ett snyggt anfall från Västerhaninge där Isak får ut bollen på Benne som driver in i straffområdet och krutar in 0-3 i matchminut 63. Efter det fick Aspudden ett par fina chanser men Oskar kom ut stort och avvärjde baklängesmål. I den 71:a lite slarv gör att Aspudden reducerar.
Västerhaninge bränner otroligt många chanser. Det var som att keepern i Aspudden hade en magnet på sig, bollarna kom rakt på hela tiden. I matchens sista minuten frispark till VIF som Freddan skruvar över muren in i mål och slutresultatet skrevs till 1-4.

Kul att vi tillslut vinner serien och avancerar upp en division. Kommer bli tufft nästa säsong.

Oskar Mellanmyr 1 0 0 6 1 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng