13:00

Västerhaninge IF (3)

Referat

Referat: Viggbyholms IK FF (3) - Västerhaninge IF (3)

Västerhaninge dominerade stort första halvlek mycket tack vare kraftig vind i ryggen. Viggbyholm kom upp fick en straff 1-0 i baken strax efter 2-0 på en kontring. Jonte lyckades reducera i slutet av första eftre inspel av Elvir.

Andra halvlek nu var det Viggbyholm som hade vinden i ryggen, trots det var det Västerhaninge som försökte och skapade en hel del lägen. 2-2 trodde vi att det var men linjedomaren hade hittat en offside. Istället gör Viggbyholm 3-1 och Västerhaninge var ett slaget lag. 4-1 kom på matchens sista spark

Västerhaninge gjorde en ovanligt blek insats. Positivt var alla chanser laget skapade. Olle på mitten gjorde en riktigt bra match.