14:00

Sundbybergs IK

Referat

Referat: Västerhaninge IF - Sundbybergs IK

Det märktes att laget hade haft förmiddagsträning. Segt i början. Sundbyberg tog ledningen i den 13:e minuten, där man vann två andra bollar innan man sköt in bollen bakom Linus i kassen. Det roligaste för Västerhaninges del i första var att se Max F göra säsongsdebut, såg oväntat bra ut. Ralf debuterade på mittfältet och visade att även han kommer bli nyttig under hösten.
Andra halvlek massor med byten (Västerhaninge luftade hela truppen) nu var det spel mot ett mål. Ett ungt VIF tog över matchen totalt och vände på steken på två minuter. 1-1 Olle fint framspelad av Kevin i den 48:e. Två minuter senare 2-1 till VIF den här gången av Kevin på inspel från Jonte. Ett lag på plan slutresultatet fastställde Olle återigen på pass av Kevin.
En bra genomkörare inför höststarten nästa helg.

Linus Norrgård 1 0 0 4 1 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng