14:00

Skogås-Trångsunds FF

Referat

Referat: Västerhaninge IF - Skogås-Trångsunds FF

Stabil seger mot Skogås. Västerhaninge gjorde processen kort med motståndarna. Emil gav Västerhaninge ledningen i den 18:e minuten på pass av Jonte. 2-0 kom efter 31 minuter då Yuri stötte in en boll efter hörna. Matchens delikatess kom i den 38:e minuten då Hugo får fram bollen till Emil som tittar upp ser att keepern är långt ute, slår till bollen från 30 meter och den seglar in i mål. 3-0 i halvlek, matchen är i det närmaste klar. När 4-0 kommer på en hörna som Jonte kontrollerat går upp och nickar så är matchen definitivt över.
Västerhaninge spelar som vanligt disciplinerat, jobbar hårt för varandra. Skpgås har egentligen kanske en ordentlig målchans i matchen. Stabilt väldigt stabilt. Roligt att se.