12:30

Yxhults IK

Referat

Referat: IK Sturehov - Yxhults IK

Vi mötte ett spelskickligt lag, som dominerade spelet på plan, men som i första halvleken inte skapade några direkt heta målchanser och när de kom till skott på mål stod Ebba Sjöholm där och gjorde den ena fina räddningen efter den andra. Oj vilken målvaktstalang hon är och hoppas hon ger sig själv chansen till spel i div 3 när utomhussäsongen startar
Hovet tar ledningen i 16:e minuten men ett fint mål av Amelia Björnram ger oss 1-1 i paus.
Andra halvan blev jobbig, då vi dels spelade med en spelare kort vilket gjorde att tre spelare spelade extra mycket. Hovet gjorde mål 2-1 och 3-1 i ett läge där vår ork började tryta. Ett tufft beslut togs med fem minuter kvar och spel med Ebba Sjöholm som joker d v s fem offensiva spelare för att möjligvis få till en reducering. Nu lyckades inte satsningen utan Hovet kunde rulla in två bollar i princip öppet mål.