Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Nord Damjunior F19-17 (födda 2005-2007)

Följ

Damjunior F19-17 (födda 2005-2007)

Följ oss för uppdateringar
Följ
IK Nord
Handboll
Flickor - F19 Väst (F19-17 Väst 2 Västra)

Referat: Anderstorps SK - IK Nord

Årets längsta bortaresa ner över Nissan och Ätran stod för dörren. 10 tappra Nordare och 2 ultras var på plats.

Direkt från början visade Nord att det skulle bli en fysisk och tuff match för Anderstorp. Ett stenhårt 6-0 försvar med Stina som en av de hårdaste visade direkt att Anderstorp skulle få slita för målen. Dessutom så var Wilma i målet hur stabil somhelst och det innebar att hon stod vidare efter första kvarten och tog ansvaret första halvleken ut. Clara med C och Klara med K tog löpningarna fint och anammade taktiken med långa anfall och många inspring med bravur. Ella hade några fina skott men än finare inspel till Lisa, Emilia och Wilma som resulterade i både mål och straffar. Molly, Saga och Stina malde på trots få avbytare på nio och hade några riktiga rackarrökare i mål. Hybriden Filippa var överallt på planen och rev hål och fixade straffar och mål. I andra halvlek började gjorde Anderstorp några snabba mål trots att Emilia på ett skott räddade bollen över mållinjen tre gånger! Molly tog sista ansvaret mellan stolparna och hade även hon några stabila räddningar. Detta var trots vad siffrorna visade en av våra bättre prestationer där vi styrde tempo och hittade fina lösningar med inspring och linjemål samt skytte utifrån.Många av målen från Anderstorp kom på kontring och det gjorde det bra och de visade att de hade fler spelare att gå runt på.

Nu avslutas säsongen med två hemmamatcher och där är vi riktigt starka. Säsongskort går inte längre att köpas men alla med säsongskort får ta med sig en kompis så vi hoppas att ni hjälper till att höja publiksnittet denna säsong. Varmt välkomna till handboll när den är som bäst - Live!