• VINST MOT ISAK BANDY

Fredagens match mot ISAK Bandy slutade med vinst 7-4 (4-2). Vi fortsätter den fina trenden med ytterligare en vinst. Laget gör en bra prestation. Fredagens motståndare ISAK Bandy är en gemensam satsning mellan många föreningar runt Falun för att bland annat stärka Falu bandyn. Vi börjar matchen bra. Vi håller i bollen och spelar runt vilket också ger resultat med ett ledningsmål av Assar Uebel redan i den femte minuten. Vi ökar på till 2-0 efter tio minuter. Vi har ett bra spelövertag och släpper till få chanser för våra motståndare. ISAK vill dock annat och efter tjugosju minuter reducerar ISAK till 2-1 via ett distinkt skott av Alfred Thunblad. Spelet känns ändå tryggt och vi kan gå från till 4-1 innan ISAK kan reducera till 4-2 i första halvleks sista minut genom ett hörnmål. Bra snack i halvtid. Ny halvlek och nya möjligheter. Vi tar taktpinnen direkt och gör 5-2 redan i andra halvleks andra minut. Vi rinner även iväg till 6-2. ISAK klamrar sig dock kvar i matchen genom två nya mål och sätter lite nerv på spelet. Edvin Englund punkterar det hela med ett 7-4 mål i den åttioandra minuten. Vi kan spela av de sista minuterna och ta ytterligare två poäng vilket känns jättebra. Det var ett nöjt lag som kom in i omklädningsrummet där spelarna avslutade den sena kvällen med en välbehövlig pizza. Vi har fått upp en trygghet i vårt passningsspel och vi låter bollen gå mellan alla spelarna vilket skapar en trygghet där vi kan utnyttja vår fina skridskoåkning på ett bra sätt, härligt. Målskyttar; Assar Uebel 3, Hannes Kanbjer 2, Edvin Englund 1, Jonathan Asplund 1. Assist; Adam Askelöv 2, Linus Tydèn 1, Erik Gladh 1. UNIK BoIS Herr A 21 feb 0kommentarer
  • TILLBAKA PÅ VINNARSPÅRET

Efter några tunga förluster är nu laget tillbaka på vinnarspåret igen efter seger i lördags mot Selånger med 6-0. Tidigare matcher de senaste veckorna är vinst mot GT76 med 4-1 samt vinst mot Helenelund med 7-2. Vi har tränat på bra de senaste veckorna och resultaten från de tre senaste matcherna är positiva vilket ger sköna vibbar inför slutet av serien. SELÅNGER-UNIK/BOIS 0-6 (0-2) Lördag och resa till Sundsvall. Dags för match mot Selånger. Vi har två bra vinster bakom oss och träningar har varit väldig bra. Framme två timmar innan match. Idag är det is värmning vilket är bra. Vi tar tag i matchen redan från början. Vi spelar stabilt och tränarduon kan kosta på sig ett leende då spelet går enligt deras planer. Vi skapar mycket mot ett defensivt Selånger och kan gå till halvtidsvila med en 2-0 ledning. Bra snack i vilan mellan halvlekarna. Vi fortsätter att trumma på och ger inte Selånger så många chanser. Vi jobbar verkligen som ett lag där alla kämpar för varandra. Vi gör en bra prestation vilket också renderar i ytterligare 4 mål. Det blir en trevlig bussresa hem från Sundsvall med mycket snack och glada skratt. Vi säger stort tack till Selånger för hjälp med matlådor. Målskyttar; Jonathan Asplund 2, Adam Askelöv 1, Linus Tydèn 1, Richard Ringmar 2. Assist; Hannes Kanbjer 2, Arvid Jonsson 1, Adam Askelöv 1. Nu är det tre träningspass som gäller innan vi kommande fredag den 16 februari tar emot ISAK bandy i Recoverhallen . Match start kl.20.00. Det blir en hektisk helg då vi redan söndag åker för att möta Gustavsberg borta. Serien avslutas mot Skutskär hemma i Recoverhallen söndag den 25 februari kl.16.00 Vi hoppas att vi får se er i Recoverhallen dessa dagar. VÄL MÖTT ÖNSKAR UNIK/BOIS UNIK BoIS Herr A 12 feb 1kommentar
  • TUFF FÖRLUST MOT JÄRVSÖ

Den gångna söndagen avgick bussen från Recoverhallen 07.45 för färd mot Ljusdal och match mot Järvsö. Vi åker som vanligt tryggt och säkert med HÖGBERGS BUSS. Väl på plats gick förberedelserna bra och dessutom hade vi is värmning vilket vi inte är så bortskämda med i div 1. Matchen börjar och det känns som vi har ett bra grepp om händelserna. Vi tar ledningen efter 15 minuter genom Hannes Kanbjer. Efter ytterligare 10 minuter ökar vi på till ledning med 2-0, målskytt Adam Askelöf på pass från Erik Gladh.Järvsö reducerar till 1-2 efter 33 minuter. 1-2 blir också halvtidsresultat. Det känns som om vi har kontroll på matchen när andra halvlek börjar. Vi ökar på till 3-1 ledning efter mål på hörna av Assar Uebel. Järvsö reducerar på hörna efter 66 minuter och några minuter senare kvitterar Järvsö till 3-3 genom Simon Bäckström.Vi har två stolpträffar och en boll inne till 4-1 ledning som tyvärr dömdes bort efter diskussion mellan huvuddomare och assisterande domare. Järvsö avlutar matchen med att göra två hörnmål och kunde säkra två hemma poäng. Det studsar inte vår väg för tillfället men vi jobbar vidare. Vi vet att vi kan. Tre bra träningar är det som gäller för att sedan vara klara för match mot GT76 hemma i Recoverhallen på söndag. Match start SÖNDAG 28/1 KL: 19.00 I RECOVERHALLEN/Varmt Välkomna UNIK BoIS Herr A 25 jan 0kommentarer