• Säker seger mot Norrtelje

UNIK/ BOIS spelade förra helgen mot Norrtelje. Det var avslutningsmatchen för årets serie. Det blev en klar vinst med 10-3. Vi ville verkligen avsluta säsongen på ett bra sätt, vilket vi också gjorde. Det var ett glatt gäng som tillsammans vandrade in i omklädningsrummet efter segern. UNIK/BOIS – SIF Norrtelje 10-3 Revanschsugna och taggade efter en mindre bra match mot GT76 äntrade Thorsells mannar isen för den avslutande matchen mot Norrtelje. Vi satte högsta fart från början. Tanken vara att täta defensiven och låta bollen rulla inom laget, vilket vi gör på ett bra sätt. Det är en ganska jämn början av matchen. I den 9 e minuten rinner dock Rikard Ringmar igenom till hemma ledning. Två minuter senare ökar vi på till 2-0 genom Hannes Kanbjer med ett fint pass från Simon Svedlund. Norrtelje reducerar till 2-1 innan vi glider från till en halvtidsvila med 6-1. Tränare Thorsell är inte riktigt nöjd med spelet trots en ledning med 5 mål i halvtid. Ingen rast ingen ro. Vi jobbar vidare efter Håkans direktiv. Vi släpper inte till mycket utan matchen känns ganska klar efter 10 minuter in i andra halvlek. Slutresultatet blir 10-3 efter en gedigen insats. Sista matchen för säsongen slutar på ett positivt sätt, härligt. Målgörare; Hannes Kanbjer 6, Rickard Ringmar 2, Markus Westberg 1, Araz Chabok 1. Sammanfattningsvis har vi haft en bra säsong, kanske någon missräkning här och där men överlag en bra insats. Vi är ett fantastiskt bra och roligt gäng. Det är ett lag som vi ledare känner stor stolthet över. Nu tränar vi på i några veckor till. Vi ser över den gångna säsongen, pratar med spelare och ledare. Vi vill även passa på och tacka våra sponsorer och alla ni som hela tiden har hjälpt till så att vi har haft en rolig och bra säsong, STORT TACK ALLA. //UNIK/BOIS A-lag Herrar 7 mar 2023 0kommentarer